Over ons

Al 40 jaar uw partner in professioneel onderhoud

 

Ontstaan

In 1981 startte Marc Rommel in Middelkerke een eenmanszaak. Hij deed dat in een stapelruimte die hij ter beschikking kreeg in de zaak van zijn ouders en oom. Met zijn bedrijf verkoopt hij in eerste instantie maar 2 producten: MR95 en Air Cleaner. Langzaam maar zeker groeit de zaak en breidde het productaanbod uit. In 1986 komt Carine Deman, de echtgenote van Marc Rommel, een handje toesteken.

Al snel wordt de beschikbare ruimte in Middelkerke te klein. Daarom gingen ze in 1990 samen op zoek naar de nodige grond om het bedrijf – dat intussen PMR heet – verder uit te bouwen. Marc en Carine kochten 3600 m² grond op het bedrijventerrein ‘De Noordvaart’ in Nieuwpoort. Daar kwam in 1991 een gebouw met 750 m² magazijnen en burelen. Meteen ook het jaar waarin PMR een vennootschap werd.

 

Evolutie

Dochters Shamen & Berdieke stapten in 2007 mee in de zaak. In april 2009 begon PMR een eigen schoonmaakbedrijf, onder de noemer PMR Clean. Dit dochterbedrijf is intussen een belangrijke afdeling van de firma geworden. Berdieke nam in januari 2020 de zaak volledig over, met uiteraard nog steeds de nodige medewerking en ondersteuning van Marc, Carine en Shamen.

In december 2021 overleed Marc Rommel, de stichter en bezieler van het bedrijf. Zijn levenswerk wordt de dag van vandaag nog steeds succesvol verdergezet door Berdieke, Carine en Shamen.

 

PMR vandaag

Anno 2022 is PMR Groep al 40 jaar specialist in professioneel onderhoud. En het gaat goed. Zo goed dat we ons bedrijfsgebouw wegens plaatsgebrek uitbreiden met een bijkomend gebouw. Zo kunnen we ten allen tijde een kwalitatieve service blijven garanderen.

Uiteraard staan de hele familie en de vaste medewerkers van PMR ook garant voor de verdere groei van het bedrijf.

Interesse?

Ons team staat voor u klaar! Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Vraag uw offerte aan

Deel deze pagina: